Accident tragic în Capitală! O maşină cu numere străine a intrat frontal într-un camion (VIDEO)

Embed:

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier, produs în această dimineaţă în Capitală. Şoferul unui automobil cu numere de înmatriculare irlandeze a pierdut controlul volanului şi a lovit un camion care transporta materiale de construcţie.

Din cauza vitezei excesive, bărbatul care se afla la volanul maşinii cu numere străine a intrat frontal într-un camion. În urma impactului, primul vehicul a fost făcută zob.  

''Veneam de la Botanica și vroiam să plec spre strada Uzinelor. Aveam vreo 50 de kilometri la oră, așa, ca să intru în curbă. Când l-am văzut pe acesta cu ce viteză venea. Eu nu mai știam în ce direcția vroia să meargă el. S-a oprit direct în mine''.

Şoferul maşinii avariate a evitat să discute cu echipa Publika TV.

Pasagerul care se afla în automobilul cu numere de înmatriculare irlandeze a suferit mai multe răni. Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a-l scoate dintre fiare. De asemenea, salvatorii au spălat combustibilul care s-a scurs pe carosabil, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

''A fost luat pasagerul în stare gravă, cu diferite traumatisme și a fost transportat la  Spitalul de Urgență, în secția de reanimare'', a precizat medicul Vlad Paladiciuc.

Poliția investighează cazul pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu