Accident TRAGIC în apropierea satului Revaca. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina sub un autobuz (VIDEO)

Viteza şi neatenţia fac din nou victime. Un tragic accident rutier a avut loc acum două zile în apropierea satului Revaca, din municipiul Chişinău, cu implicarea unui autocar plin cu pasageri şi a unui automobil. Incidentul s-a soldat cu decesul unei persoane, scrie canal3.md.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, şoferul în vârstă de 30 de ani, care se afla la volanul automobilului de model Lada, se deplasa cu viteză excesivă. Intrând în curbă, acesta a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit pe acostament, după care a intrat pe contrasens, izbindu-se violent în autocarul care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic, încât, pentru a scoate persoanele prinse în fiarele maşinii a fost nevoie de intervenţia unui echipaj al serviciului de descarcerare.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru a le oferi ajutor medical victimelor. Şoferul automobilului a fost transportat la spital cu diverse traumatisme, fiind internat în Secţia Reanimare, iar, pasagerul care se afla pe bancheta din faţă a decedat pe loc. Din fericire, atât şoferul în vârstă de 40 de ani, cât şi cei peste 20 de pasageri care în acel moment se aflau în autocar au scăpat cu viaţă, alegându-se doar cu o sperietură zdravănă.

Pentru a cerceta cazul la locul incidentului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Accidente Rutiere. Actualmente, oamenii legii investighează cazul şi urmează să stabilească toate circumstanţele producerii tragediei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu