ACCIDENT TERIBIL la Ungheni! Viteza excesivă a omorât trei tineri. Şoferul, în STARE GRAVĂ la spital (FOTO)

Embed:

Trei prieteni au murit, iar unul a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident teribil care s-a produs noaptea trecută în oraşul Ungheni.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Ungheni, tinerii cu vârste cuprinse între 27 şi 29 de ani, se întorceau acasă de la un bar din localitate. 

Din cauza vitezei excesive, maşina în care se aflau cei patru tineri s-a ciocnit violent cu un camion, care staţiona pe marginea carosabilului şi în care nu se afla nimeni.

În urma impactului, trei prieteni au murit pe loc, iar şoferul a fost internat în secţia reanimare la spital. Potrivit medicilor, starea acestuia este critică şi ar putea fi transferat la spitalul din Chişinău pentru investigaţii suplimentare. 

"A fost internat direct în reanimaţie în stare gravă. La moment se află în stare gravă, cu un politraumatism, contuză a cutiei toracice şi a abdomenului, are contuzie cerebraşă, are multiple plăgi a capului", a declarat directorul spitalului raional Ungheni, Şerban Ghenadie. 

Mama şoferului spune că vehiculul de pe marginea carosabilului staţionează acolo de mai bine de doi ani.

Poliţia cercetează cazul şi urmează să se stabilească dacă şoferul era în stare de ebrietate.

"Şoferului i s-au preluat probe biologice stabilirea stării sale de ebrietate. Dacă ulterior se va stabili că era în stare de ebrietate, riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 12 ani", a relatat ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Ungheni, Oxana Toderiţă. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu