ACCIDENT TERIBIL la Sângerei! Un bărbat a fost lovit mortal, iar şoferul a fugit de la faţa locului (VIDEO)

Embed:

Un accident teribil a avut loc ieri, 5 octombrie, în satul Pepeni, raionul Sângerei. Potrivit martorilor, şoferul unui automobil circula cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit un bărbat care se afla lângă poarta lui. 

Din cauza impactului, bărbatul a fost aruncat peste gard şi a murit pe loc. Maşina a fost grav avariată, fiindcă a lovit şi un pom de pe marginea drumului. 

"Venea cu o viteză foarte mare la vale. Bărbatul a ieşit la poartă şi am văzut ca în filme cum omul zboară", susţine un martor ocular.

Martorii mai spun că în automobil se aflau patru tineri care au scăpat cu viaţă, iar la volan ar fi fost un băiat din sat care a fugit de la faţa locului. 

"Un pasager de alături a fost aruncat prin sticla uşii", susţine acelaşi bărbat.

Reprezentanţii Inspectoratului Naţional de Patrulare au venit abia după o oră de la chemare, ceea ce a stârnit indignarea sătenilor.

Dacă ai surprins şi tu imagini video sau poze, care pot deveni o ştire, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md,  sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, iar noi le vom face publice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu