ACCIDENT TERIBIL la Sângerei! Un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital (FOTO)

Doi tineri au ajuns la spital în stare gravă, iar un bărbat a decedat, după ce trei automobile au fost implicate într-un accident în lanț. Tragedia a avut loc în apropiere de localitatea Biruința, din raionul Sângerei, scrie today.md.

După primele informații în accident au fost implicate trei automobile. Tragedia ar fi avut loc, după ce șoferul automobilului de model Skoda Superb, un bălțean în vârstă de 20 de ani, ar fi lovit violent din spate un alt automobil de model Opel Zafira, la volanul căruia se afla un tânăr din Mărculești, Florești, în vârstă de 23 de ani, care se deplasa în aceeași direcție.

Ulterior automobilul de model Skoda a fost proiectat într-un alt automobil de model Reanult Cango care venea din partea opusă.

În urma impactului, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, dar și ambulanțe.

Șoferul automobilului Renault și o pasageră din automobilul Skoda, în vârstă de 18 ani, au fost transportați cu mai multe traumatisme la Spitalul municipal Bălți, iar un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se afla în Renault, a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu