Accident teribil într-o cursă din Brazilia! Pilotul Pedro Piquet s-a răsturnat de nouă ori

Embed:

Accident teribil într-o cursă din Brazilia! Pedro Piquet, fiul de 17 ani al legendarului Nelson Piquet, a fost implicat într-un grav accident într-o cursă de Porsche GT3 Cup. Pilotul s-a răsturnat de nouă ori, însă a scăpat fără răni majore.

Triplul campion mondial la Formula 1, Nelson Piquet a trecut prin mari emoţii la sfârşitul acestei săptămâni în cursa de Porsche GT3 Cup Challenge care a avut loc în Brazilia.

Pedro Piquet, fiul său în vârstă de numai 17 ani, a fost protagonistul unui accident spectaculos şi periculos la scurt timp după start. În urma unui acroşaj cu un alt pilot, Pedro Piquet s-a rostogolit de nu mai puţin de nouă ori într-un nor dens de praf.

Caroseria maşinii a fost grav avariată, iar tânărul pilot a primit îngrijiri medicale chiar pe Autodromul International Ayrton Senna înainte de a fi transportat la un spital din localitate.

Pedro Piquet este în afara oricărui pericol, însă a suferit numeroase vânătăi la nivelul feţei. El a postat o fotografie pe o reţea de socializare şi a scris că a fost doar o mică sperietură.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu