ACCIDENT TERIBIL în satul Isacova: Un tânăr de 19 ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Embed:

Un tânăr de 19 ani, care conducea un taxi, a murit într-un accident rutier produs după miezul nopţii în satul Isacova, raionul Orhei. Potrivit poliţiei, automobilul său a fost lovit frontal de un alt autoturism, care venea dinspre un drum secundar.

"Şoferul de 19 ani fiind la volanul automobilului marca Renault, se deplasa regulamentar. Accidentul s-ar fi produs din motiv că automobilul marca Peugeot, a ieşit de pe un traseu secundar, pe cel principal, nu a cedat trecerea automobilului care avea prioritate şi ca urmare s-a produs un accident", a spus ofiţerul de presă IP Orhei, Diana Maxim.

Conducătorul taxiului a murit pe loc, iar celălalt şofer şi trei pasageri implicaţi în accident au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul din Orhei. Două persoane au fost internate în Secţia reanimare, iar două - în Secţia traumatologie.

"Traumatisme medii grave, fără pericol de viaţă, la moment starea pacienţilor este stabilă. Cu referire la persoanele din reanimare ?- Starea mai gravă, cu o dinamică stabilă, cu traumatismul bazinului", a spus medicul traumatolog, Adrian Buliba.

În ultimele 24 de ore, 16 oameni au fost răniţi în accidente. Peste 1000 de şoferi au fost traşi pe dreapta pentru diverse încălcări. 700 dintre ei circulau cu viteză excesivă, 14 conduceau în stare de ebrietate, iar 8 - fără permis.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu