ACCIDENT TERIBIL în raionul Orhei: Patru persoane au murit

Embed:

Patru persoane, inclusiv doi adolescenţi, au murit într-un accident produs dimineaţă în apropiere de satul Podgoreni, raionul Orhei. Victimele au vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani. Maşina în care se aflau tinerii s-a izbit violent într-un copac.

Cei patru se întorceau din satul Zahoreni, unde au chefuit la ziua de naştere a fratelui şoferului. Potrivti poliţiei

Corpurile neînsufleţite ale tinerilor au fost scoase de o echipă de descarcerare. Doi erau originari din satul Zahoreni, iar ceilalţi din oraşul Orhei.

Nu se ştie, unde se deplasau aceştia. Cert este că la ora trei dimineaţa, au plecat de la o terasa unui magazin din satul Zahoreni, unde au sărbătorit ziua de naştere a fratelui adolescentului de 17 ani. Mama celor doi băieţi lucrează vânzătoare, iar cheful a avut sub privirile ei.

La volanul maşinii fără numere de înmatriculare se afla Andrei Parfeni, care s-a stins cu nouă zile înainte de a implini frumoasa vârstă de 20 de ani.

"S-a dus la o zi de naştere. Eu zic, unde te duci, mâcă? Mă duc, dar o să vin degrabă şi iaca s-a dus şi dimineaţa au sunat şi au spus că este mort", a spus bunica victimei, Elena Bujor.

Băiatul muncea în străinătate, iar marţi, ziua, în care urma să plece în Germania, va fi înmormântat.

"L-am crescut până acum şi la armată l-am petrecut, şi l-am aşteptat şi acum mă pregăteam poate va fi sănătos să facă nuntă", a spus bunica victimei, Elena Bujor.

Vestea a îndoliat întreaga localitate.

"Băieţi de treabă erau".

"Tineri, frumoşi, cuminţi. Erau bravo".

Tragedie este şi în oraşul Orhei, unde locuiau ceilalţi doi tineri de 17 şi 15 ani. Ultimul adolescent era unicul copil al familiei, iar părinţii lui sunt zdrobiţi de durere.

"Dureros pentru părinţi. Foarte dureros. Un băiat foarte educat a fost şi ascultător", a spus mătuşa băiatului, Tamara Mâțu.

Părinţii şi-au trimis fiul să-şi felicite verişorul fără să bănuiască că l-au trimis, de fapt, la moarte.

"S-a dus ca la rudă la zi de naştere la Zagoreni. Trebuia să vină a doua zi", a spus mătuşa băiatului, Tamara Mâțu.

În acest caz a fost pornită o anchetă penală, iar forţele de ordine urmează să stabilească circumstanţele accidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu