ACCIDENT TERIBIL în Capitală. Un troleibuz a intrat în mulțime. SUNT MULTE VICTIME (LIVE)

Embed:

(UPDATE 16:26) Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, cauza preliminară a producerii accidentului este că șoferul Porsche Cayenne se deplasa cu viteză excesivă și nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

La fața locului, echipajele de patrulare dirijează traficul rutier.

(UPDATE 16:12) Igor Curov șeful Departamentului de Medicină Urgentă a declarat că la spital au fost aduse 25 de persoane, una în stare extrem de gravă. 

PUBLIKA.MD precizează că în urma accidentului a murit o persoană. 

(15:48) IGSU vine cu un comunicat de presă despre accidentul de pe str. Alba Iulia: Salvatorii au intervenit de urgenţă pe 30 septembrie în urma unui accident grav de circulaţie care s-a produs la intersecţia străzilor Alba Iulia-Onisifor Ghibu din capitală cu implicare unui troleibuz de pe ruta 21 şi a unui autovehicul de model Porsche Cayenne.

Conform primelor informaţii apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14.08 de minute. Potrivit, IGSU automobilul de marca Porsche Cayenne s-a tamponat întru-un troleibuz în timpul deplasării. La faţa locului au intervenit 3 echipaje de salvatori din cadrul IGSU care au efectuat lucrări de deblocare a persoanelor implicate în accident rutier din autoturismul, dar şi troleibuzul avariat.

Mai mult, salvatorii au asigurat securitatea antiincendiară şi au efectuat lucrări de spălarea carosabilului. Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului 18 persoane, inclusiv şi o minoră de 13 ani au suferit diverse traumatisme fiind preluate în mod de urgenţă la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Pasagerul din automobilul Porsche Cayenne, un bărbat a decedat, iar conducătorul auto, o femeie se află în stare gravă. Circumstanţele şi cauza accidentului urmează a fi stabilite.

(15:35) Informaţia că maşina a intrat în plin în troleibuz a fost confirmată şi de şeful Regiei Transport Electric. Lovitura a fost atât de puternică încât uşa din spate a troleibuzului a fost smulsă, iar vehiculul a ajuns pe trotuar. Potrivit directorului RTEC, Dorin Ciornâi, nicio persoană care se afla în staţie nu a fost rănită.

(15:23) Politia Capitalei anunţă că două persoane au decedat. Este vorba despre un bărbat cu vârsta de aproximativ 35-40 de ani, care se afla în troleibuz, dar şi o femeie din automobil. 

(15:20) Potrivit purtătorului de cuvânt al IGSU, Liliana Puscașu, 18 persoane au avut de suferit în urma accidentului, cele mai multe sunt pasageri ai troleibuzului. Printre răniţi este şi o minoră de 13 ani. 

Şoferul automobilului a fost transportat la spital în stare gravă. La faţa locului au fost cinci echipaje de salvatori şi patru echipe ale poliţiei de patrulare. Cauzele accidentului se stabilesc. 

Puşcaşu a mai precizat că persoana decedată se afla în automobil. 

(15:11) Ofiţerul de presă al IGP Mariana Beţivu a confirmat că o persoană a decedat în urma accidentului. 

(14:53) Potrivit purtătorului de cuvânt al IGSU, Liliana Puscașu, șase persoane din troleibuz  au fost rănite, iar două persoane au fost grav rănite din mașină.

(14:40) Potrivit salvatorilor, două persoane din mașină și una din troleibuz au avut de suferit. Pompierii au ajutat la deblocarea oamenilor. 

(14:36) Potrivit primelor informații oferite de poliție: Accident rutier La data de 30.09.19 ora 14:13 a parvenit informatia precum ca pe strada O.Ghibu -Alba Iulia accident rutier cu mai multe persoane traumate, cu implicarea trolebusului nr.22 nunarul de bord 3880 și de model Porsche. Alte circumstanțe se stabilesc.

(14:33) Potrivit medicilor, cel puțin o persoană a murit

(14:29)Accident de groază, cu puțin timp în urmă, pe strada Alba Iulia la intersecție cu Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al Capitalei. O mașină a intrat într-un troleibuz, iar drept urmare, troleibuzul a intra în mulțime.

Potrivit martorilor, mai multe persoane au fost lovite și zac la pământ pline de sânge.

Acestea susțin că troleibuzul a zburat de pe șosea, iar două mașini sunt făcute zob.

La fața locului au intervenit două ambulanțe și un echipaj de pompieri pentru deblocare.

Știrea se actualizează...

loading...

Lasă un comentariu