ACCIDENT TERIBIL în Capitală: Un tânăr, internat la reanimare, iar un alt şofer s-a ales cu o rană la cap

Embed:

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută în Capitală. Un tânăr de 25 de ani, şofer de taxi, a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un alt automobil. În urma impactului, autovehiculele au fost făcute zob. Potrivit martorilor, cauza accidentului ar fi viteza excesivă. 

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Alecu Russo cu Nicolae Dimo din sectorul Râşcani al Capitalei. În urma impactului puternic, una dintre maşini a luat foc. În ambele autovehicule erau doar şoferii. Martorii spun că taximetrul a fost lovit în plin de un automobil care se deplasa cu vitează excesivă.

"Venea cu viteză excesivă, iar șoferul taximetrului venea din direcţia sectorului Ciocana. Cred că a vrut să vireze din timp, dar celălat băiat zbura cu viteză excesivă", a spus un martor ocular.

Taximetristul a fost transportat la Spitalul de Urgență în stare gravă și este în secția de reanimare, iar celălalt şofer s-a ales cu o rană uşoară la cap.

Un alt accident s-a produs aseară la intersecția străzilor Vadul lui Vodă cu Tudor Vladimirescu din Capitală. Un microbuz cu pasageri a fost lovit din plin de un alt autoturism care se deplasa cu viteză excesivă. În urma impactului, nimeni nu a fost rănit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu