ACCIDENT TERIBIL în Capitală: O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o maşină

Embed:

O femeie de aproximativ 60 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită în plin de o maşină. Accidentul s-a produs noaptea trecută în sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit martorilor, de vină ar fi victima care a încercat să traverseze neregulamentar strada şi nu s-a asigurat. 

Accidentul a avut loc pe strada Grădina Botanică, lângă o staţie de troleibuz. În urma impactului femeia a suferit mai multe leziuni în regiunea capului.

"După cum se vede tamponarea s-a produs în afara trecerii de pietoni. Persoana traumată, o doamnă în stare gravă după spusele martorilor, a fost transportată la spitalul de urgență. În dependență de probele acumulate se va lua o decizie pe acest caz și în dependență de gravitatea leziunilor corporale ale pietonului", a declarat inspectorul de poliţie Sergiu Zatic. 

Pasagerul maşinii implicate în accident susţine că șoferul nu a observat pietonul din cauza iluminării proaste a străzii.

Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă o amendă în mărime de 6.000 de lei sau de până la trei ani de închisoare, cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de doi ani.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu