ACCIDENT TERIBIL în Cantemir. O persoană A MURIT pe loc, iar alta a ajuns la spital (VIDEO)

Embed:

Accident teribil în apropierea satului Gotești, raionul Cantemir.  O persoană a murit, iar alta a ajuns de urgență la spital după ce mașinele în care se aflau s-au lovit violent.

Potrivit martorilor accidentul s-a întâmplat în jurul orei 13:30.

”Doamne ferește. Traseul Cantemir - Cahul”, a spus un martor.

La fața locului a ajuns salvarea. Poliția urmează să stabilească din ce cauză s-a produs accidentul. 

PUBLIKA.MD amintește că astăzi, în toată țara cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă. Pe drumuri se va menţine polei. Pe drumuri se va menţine polei.

Toate şcolile şi grădiniţele din ţară au fost, ieri, închise din cauza ninsorilor şi a poleiului. Totodată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în ultimele zile au avut loc peste 100 de accidente, soldate cu răniți.

Cei care se confruntă cu o situaţie excepţională pot solicita ajutor de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, la numărul de telefon 022 73 85 45 sau să apeleze la Serviciul 112.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu