ACCIDENT TERIBIL cu implicarea unui microbuz pe podul de pe Ismail. Şoferul şi doi pasageri, BEŢI CRIŢĂ (VIDEO/FOTO)

Embed:

Accident grav pe podul de pe Ismail cu implicarea unui microbuz de linie. Vehiculul a intrat pe contrasens şi s-a oprit într-un pilon, în caz contrar s-ar fi prăbuşit într-o parcare de pe strada Albișoara.

În urma accidentului, microbuzul a rămas cu o roată în aer. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

"Microbuzul de pe ruta 186 se deplasa pe strada Ismail. Şoferul a pierdut control asupra volanului, astfel s-a lovit în parapet şi pilon de electricitate", a menţionat Iulian Chiţan, ofiţer de urmărire penală.

Polițiştii au constat că microbuzul nu circula pe rută, iar în interior au găsit o sticlă de votcă goală și un pahar de unică folosință. Până la această oră nu s-a stabilit care dintre cei trei amici era la volan, dar e evident că toţi erau în stare de ebrietate.

Unul dintre bărbaţi era atât de beat încât nu putea să lege două cuvinte. Iniţial, a spus că a venit de acasă să vadă ce s-ar fi întâmplat cu microbuzul:

" Eu eram acasă.
- Dar ce căutaţi aici?
- M-au chemat şi mi-au spus că s-a tamponat maşina mea. Eu sunt proprietarul maşinii".

După cinci minute, s-a răzgândit şi a spus că se afla şi el în microbuz:

"- Eraţi şi dvs în microbuz?
- Da
- Eraţi la volan?
- Nu, eu eram alături".

Un conducător auto care se afla în spatele microbuzului spune că şoferul a avut noroc că nu circula cu viteză: 
"Am văzut cum a derapat microbuzul, dar din ce cauză... Stâlpul a fost, să nu fi fost urma o tragedie mare. Straşnic avea să fie să nu fi fost pilonul, el nu a încălcat regulile, nu a mers tare".

La faţa locului a venit şi şeful interimar de la Direcţia Transport şi Căi de Comunicaţie, Vitalie Butucel.

"A cauzat unele defecţiuni la pod care urmează de urgenţă să le eliminăm. Am dat indicaţii la întreprinderea municipală Exdrupo pe acest pod şi să facă ordinea respectivă. Mâine va fi pus gard. Vom face un gard temporar care urmează a fi montat pe această secţie", a menţionat Vitalie Butucel.

Potrivit acestuia, şoferul se afla în afara orelor de muncă şi nu avea foaie de parcurs pentru ziua de astăzi.

Toţi cei trei bărbaţi au ajuns la spital. Medicii spun că nu ştiu vârsta exactă a pacienţilor deoarece nu reuşesc să înţeleagă ce vorbesc.

 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu