Accident spectaculos în fața Hotelului Național. Trei mașini s-au ciocnit violent, după ce un șofer a adormit la volan (FOTO/VIDEO)

Embed:

Un accident spectaculos a avut loc noaptea trecută în sectorul Centru al Capitalei, cu implicarea a trei automobile. Mașinile s-au ciocnit violent, iar în cele din urmă una dintre ele s-a răsturnat.

Potrivit informațiilor preliminare, unul dintre șoferi ar fi adormit la volan, iar pasagera care se afla alături a sărit din mașină. Din fericire, toți cei implicați în accident au rămas în viață și s-au ales cu leziuni ușoare.

La fața locului s-au deplasat organele de drept pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Cu mai multe detalii revenim mai târziu.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu