ACCIDENT RUTIER în Capitală! Un troleibuz şi un autoturism S-AU CIOCNIT

Embed:

Un accident rutier cu implicarea unui troleibuz și a unui autoturism s-a produs în această dimineață în Capitală. Șoferul mașinii nu s-a asigurat înainte de a ieși dintr-o parcare și s-a lovit de troleibuz. Niciun pasager nu a avut de suferit, însă conducătorul auto s-a ales cu automobilul avariat. 

Accidentul s-a produs în cartierul Telecentru al Capitalei. Conducătorul automobilului susține că nu a încălcat regulile de circulație:

"M-am asigurat. A apărut brusc".

De cealaltă parte, conducătorul troleibuzului spune că șoferul automobilului minte.

"El dă înapoi. Am ajuns în dreptul lui şi dă înapoi. El nu s-a uitat unde merge. Oprim toate troleibuzele din parte. Din urmă nu o să poată trece înainte".

Oamenii legii spun că vinovat de accident se face conducătorul automobilului.

"Sunt două opţiuni sau va recunoaşte vina şi va fi făcut articolul de împăcare a ambelor părţi. Riscă amendă până la o mie de lei sau patru, cinci punte de penalizare", a declarat ofițerul de patrulare, Nicolae Sava.

Un alt accident, același scenariu. Un șofer a lovit cu maşina un troleibuz în sectorul Botanica al Capitalei. Acesta a ajuns pe patul de spital cu o comoţie cerebrală. În urma impactului, o pasageră de 22 de ani a fost transportată la Spitalul de Urgenţă.

Ieri seara, inspectorii de patrulare au înregistrat un alt accident rutier pe strada Grenoble din Capitală. Incidentul s-a produs din cauza unei manevre nereuşite a şoferului.

"Șoferul automobilului Honda. A efectuat o manevră de ocolire a denivilărilor. Neisprăvinduse cu ghidajul a fost proiectat într-un pilon elecric după care în automobilul dacia", a specificat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.

Conducătorul auto riscă acum o amendă de o mie de lei și șase puncte de penalizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu