ACCIDENT RUTIER GRAV la Ungheni. Doi oameni au murit, iar ZECE sunt răniţi (FOTO)

(UPDATE 22:15) Vicedirectorul Spitalului raional din Ungheni, Ghenadie Șerbu: "Au fost aduse în stare de gravitate medie nouă femei şi un bărbat. Trei dintre ei sunt internaţi în secţia de reanimare, sunt cu traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme la coloana vertebrală. Trei persoane sunt internate la traumatologie. Bărbatul cu fractură de femur, o femeie cu fractură de claviculă şi contuzie a cutiei toracice şi a treia persoană are o fractură radius şi fractură la cotul mâinii drepte. Restul pacienţilor sunt în stare stabilă şi sunt în perioada de examinare".

(UPDATE 21:40) Toderița Oxana, ofițer de presă, IP Ungheni: "Camionul de model Gaz 53 era condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. La intrarea în satul Teşcureni, raionul Ungheni,  camionul a derapat de pe traseu. În urma accidentului rutier, două persoane au decedat la faţa locului, iar alte zece persoane s-au ales cu diverse traumatisme fiind transportaţi la Spitalul raional din Ungheni. Urmează a fi pornită o cauză penală". 

(UPDATE 21:30) Potrivit ultimelor informații, 10 persoane au fost internate în spital dintre care trei la reanimare  În total, în mașină erau 15 persoane.

(20:56) Doi oameni au murit, iar opt au fost răniţi, în urma unui grav accident produs în preajma oraşului Corneşti din raionul Ungheni.

Camionul în care se aflau oamenii s-a răsturnat pe marginea drumului. La faţa locului au fost chemaţi salvatorii pentru descarcerare şi poliţiştii. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:55. În teren au fost îndreptate două echipe de salvatori, care au stabilit că un camion de model GAZ, care transporta persoane, s-a inversat.

Echipele de salvatori și pompieri au descarcerat persoanele rămase blocate și au deconectat clemele acumulatorului, pentru siguranță antiincendiară. Urmează ca organele de drept să stabilească circumstanțele și cauza accidentului, dar și vârstele persoanelor implicate în accident.

Salvatorii recomandă prudență maximă pentru evitarea situațiilor excepționale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu