ACCIDENT RUTIER GRAV în centrul capitalei! 10 persoane au fost RĂNITE

Embed:

Un accident grav, cu implicarea unui autoturism şi unui microbuz de linie, s-a produs acum seara, în capitală, la intersecţia străzilor  Alexei Şciusev cu Mihai Eminescu. Potrivit medicilor, 10 persoane au fost rănite.

Între acestea doi copii, care au fost duşi la spital, unul, conform martorilor, cu rană deschisă. Şi şoferul microbuzului a fost dus la spitalul salvării. La faţa locului au venit patru maşini de la salvare, mai multe echipaje ale poliţiei şi reprezentaţi de la descarcerare.

''Apelul a parvenit la ora 21:28. Ajunşi la faţa locului s-a stabilit că 10 persoane sunt traumate, inclusiv 2 copii. Minorii au fost internaţi la spitalul ''Valentin Ignatenco'', iar maturii la Spitalul de Urgenţă. La locul accidentului au plecat echipe care efectuează lucrări de debranşare de la acumulatoare şi  ucrări de tractare. Victimele au fost scoase foarte rapid. Este prematur să ne referim la circumsanţele producerii accidentului'', a declarat şeful Serviciul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

Martorii spun că poliţiştii îl audiază pe şoferul autoturismului, care ar fi intrat în intersecţie la culoarea galben intermitent a semaforului. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu