Accident pe viaduct: O maşină a "zburat" de pe carosabil VIDEO

Embed:

Un automobil marca Mercedes, în care se aflau doi băieţi şi o domnişoară, a lovit din plin un autoturism Mazda, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani. Accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, în sectorul Botanica al Capitalei, pe viaduct. În urma ciocnirii, doi dintre pasageri au fost răniţi şi au primit ajutor medical la faţa locului.

Impactul a fost atât de puternic, încât automobilul Mazda a zburat de pe carosabil. Martorii susţin că vinovat de accident s-ar face şoferul Mercedesului. Din spusele acestora, la volan se afla un băiat, dar domnişoara a luat vina asupra ei.

Şoferul automobilului Mazda susţine că mergea cu 55 de km la oră, iar maşina care l-a lovit a venit din spate cu viteză excesivă.

Am încercat să vorbim şi cu domnişoara care susţine că se afla la volanul automobilului Mercedes. Aceasta însă a refuzat să discute cu echipa Publika TV.

Potrivit Poliţiei, vinovat de accident s-ar face şoferul care conducea automobilul Mercedes, iar fata nu se afla la volan. Accidentul s-a produs, deoarece şoferul era în stare de ebrietate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu