Accident pe traseul Chişinău-Leuşeni. Vinovat ar fi un poliţist care a urcat beat la volan (VIDEO)

Embed:

Un poliţist din Hânceşti, care ar fi urcat beat la volan, a provocat un accident rutier pe traseul Chişinău-Leuşeni. Într-o curbă, maşina condusă de acesta a ieşit pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt automobil. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. 

Şoferul care se deplasa regulamentar susține că o maşină i-a apărut brusc în față.

"Mă deplasam regulamentar. Am fost lovit frontal de către un automobil care a intrat pe contrasens. Eu aveam doi pasageri, dumnealui trei pasageri, o doamnă, un copil eu cred că până la doi ani și un bărbat în vârstă", a explicat şoferul.

Conducătorul auto care s-ar face vinovat a refuzat să discute cu echipa Publika TV. Martorii spun că acesta ar fi polițist de sector în localitatea Călmățui, raionul Hâncești.

Reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei au confirmat că acesta este poliţist, inspector de sector din satul Calmaţui, raionul Hânceşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General de Poliţie, Tamara Procopii, poliţistul era în stare avansată de ebrietate și riscă să fie demis. El va fi sancţionat cu până la zece mii de lei deoarece a condus beat și cu 800 de lei pentru provocarea accidentului  rutier şi îi va fi retras permisul de conducere pe un termen de până la cinci ani. 

Poliţia a intentat un dosar penal în acest caz.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu