Accident pe traseul Chişinău - Hânceşti. Trei persoane rănite după ce un şofer a ieşit din intersecţie fără să se asigure

Embed:

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, produs în această dimineaţă, pe traseul Chişinău - Hânceşti în apropierea satului Sociteni. Trei automobile s-au ciocnit după ce un şofer a ieşit din intersecţie fără să se asigure. La faţa locului a venit şi un echipaj de pompieri pentru a spăla carosabilul de combustibil. 

"S-a stabilit ca un automobil de model Vaz nu a cedat trecerea unui taxi de model Dacia şi s-a produs accidentul nemijlocit", a declarat şeful-adjunct de secţie, IP Ialoveni, Igor Iovu. 

Poliţiştii mai spun că în vehicul se afla şoferul şi alţi trei pasageri, printre care şi un tânăr de 16 ani. În urma impactului, conducătorul auto s-a ales cu o fractură la picior şi a fost dus de urgenţă la spital.

Acolo au ajuns şi alţi doi pasageri cu diverse răni, iar minorul a scăpat nevătămat.

Şoferul taxiului îşi aminteşte cu groază de momentul impactului.

"A trecut un bus înaintea mea. N-am observat Mercedes sau altceva şi eu am frânat oleacă. El a trecut şi eu m-am pornit şi tocmai asta cu Jiguliul a ieşit din dos de la alte maşini şi n-am putut evita", a declarat şoferul taximetrului. 

În taxi erau trei pasageri, care s-au ales cu leziuni uşoare.

"Ne-am speriat, clar lucru, viteza nu era mare, nu a depăşit, şoferul a mers foarte bine dar vedeţi ca asta a iesit in faţă si el ca să ne salveze a ieşit pe contrasens şi aici ne-a lovit alta maşină", a povestit unul dintre martori. 

În urma accidentului, pe traseul Chişinău-Hânceşti s-au format ambuteiaje kilometrice.

Poliţia urmează să investigheze circumstanţele în care s-a produs totul şi va stabili dacă va fi pornit un dosar penal în acest caz.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu