ACCIDENT pe strada Valea Trandafirilor din Capitală. O şoferiţă s-a izbit cu maşina într-un copac... şi s-a RĂSTURNAT (GALERIE FOTO/VIDEO)

Embed:

 

Dimineaţă cu ghinion pentru o şoferiţă de 36 de ani din Capitală. Maşina ei s-a răsturnat după ce femeia a încercat să evite coliziunea cu un microbuz şi s-a izbit violent într-un copac. Accidentul a avut loc pe strada Valea Trandafirilor din sectorul Botanica.

După impactul puternic, automobilul s-a răsturnat în mijlocul drumului, iar traficul rutier a fost paralizat.

Martorii susţin că femeia circula cu viteză excesivă: "Când am auzit lovitura am ieşit din maşină. Ea urca, iar el voia să vireze şi să intre în ogradă. Se vede că ea mergea cu viteză. Din cauza loviturii, maşina a fost proiectată în copac şi s-a răsturnat."

După aproape două ore, maşina a fost evacuată, iar traficul în zonă a fost restabilit.

Potrivit poliţiei, în ambele maşini se aflau doar şoferii şi nimeni nu a avut de suferit. Anchetatorii urmează să stabilească cine se face vinovat în acest caz. Şoferul care a provocat accidentul se va alege cu o amendă de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu