Accident pe strada Trandafirilor din Capitală. Două automobile s-au ciocnit violent (FOTO/VIDEO)

Embed:

Accident grav pe strada Trandafirilor din Capitală. Două automobile s-au ciocnit violent. La faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi o ambulanţă. Impactul a generat ambuteiaje pe ambele sensuri.

Imaginile au fost publicate de către martori oculari pe Facebook.

Potrivit poliţiştilor, șoferul este un bărbat în vârstă de 34 ani, care a urcat în stare de ebrietate la volan.

Oamenii legii au fost sesizat, astăzi, la ora 11:25, să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe strada Trandafirilor. Ajunși la locul impactului, forțele de ordine au stabilit că automobilul marca Mercedes s-a tamponat cu automobilul de marca Hyndai la volanul căruia se afla o soferiță de 58 de ani, care staționa la culoarea roșie a semaforului.

Momentul impactului dar și deplasarea haotică a automobilului au fost surprinse de camera de bord a automobilului Hyndai.

Ulterior ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager. Astfel s-a stabilit că conducătorul automobilului Mercedes, avea o concentrație a alcoolului de 0,63 mg/l, în aerul expirat.

Pentru comiterea accidentului rutier, șoferul riscă o amendă de 1.500 lei și 6 puncte de penalizare, iar pentru faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan v-a fi inițiată o cauză penală.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă repetat conducătorilor auto:

  • Dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur cât și a DVS;
  • Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare;
  • Manifestați prudență sporită în trafic;
  • Prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă;
  • Reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe sau Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...

Lasă un comentariu