ACCIDENT pe strada Asachi din sectorul Telecentru. O mașină a intrat într-un stâlp și l-a doborât (VIDEO)

Embed:

Accident grav în centrul Capitalei. Un şofer a ajuns cu maşina într-un pilon de electricitate după ce a tamponat un alt automobil. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul a fost doborât la pământ. Conducătorul auto care ar fi provocat accidentul a fugit de la locul incidentului. 

Accidentul s-a produs în această după amiază, la intersecţia străzilor Gheorghe Asachi şi Academiei. Acest bărbat, maşina căruia a fost tamponată de autoturismul care a ajuns ulterior în stâlp, spune că se deplasa regulamentar.

"Eu mergeam pe Asachi în jos şi am vrut să întorc pe Academiei şi iată m-au atins. Se primeşte că la intersecţie şi deja a ajuns în stâlp. Eu cred că avea viteză deoarece motorul nu este şi stâlpul a căzut", a spus un bărbat, implicat în accident.

Momentul impactului a fost înregistrat de camera de la bordul maşinii care mergea regulamentar. Celălalt şofer a părăsit locul accidentului împreună cu pasagerul său. Partea frontală a vehicolului, care era închiriat a fost făcută zob. Pe bancheta din faţă a pasagerului a rămas o sticlă de coniac.
Un martor al incidentului spune că a mai văzut această maşină în plină viteză astăzi, pe alte străzi din Capitală.

"- Pe Mioriţa 6 când au intrat în curbă, păi straşnic au intrat. Zic gata, departe nu ajung. Poate îi fugărea cineva.
Reporter - Aveau viteză?
- Aveau viteză mare".

Oamenii legii sunt în căutarea şoferului care se presupune că ar fi provocat accidentul.

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit. Din imagini se observă că mașina a fost făcută zob. La fața locului au sosit echipele de intervenție pentru a feri stâlpul de pe stradă.

"În accident nu a avut de pătimit nimeni, nu sunt persoane rănite. Se întreprind măsuri pentru în stabilirea şi identificarea şoferului de la automobilul de model Infinity", a spus Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit fotografiilor, în maşină a fost descoperită o sticlă de coniac. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu