ACCIDENT MORTAL lângă Răzeni. Un bărbat a decedat pe loc, iar mai multe persoane sunt grav rănite (VIDEO)

Embed:

Tragedie pe şoseaua Chişinău - Ialoveni, în apropiere de satul Răzeni. Un bărbat de 47 de ani a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit violent cu un automobil de la şcoala auto.   

Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre vehicule a fost aruncat de pe carosabil. Potrivit poliţiei, victima conducea cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit din spate maşina în care se aflau o femeie de 30 de ani şi instructorul auto. Şoferul care a provocat accidentul s-a stins până la venirea medicilor de pe ambulanţă, iar pasagerul acestuia a ajuns în comă la spital.

"Pacientul este internat în secţia reanimare, bărbatul este în stare foarte gravă, şi pronosticurile medicilor este rezervat", a declarat Cristina Gorun, purtător de cuvânt la Institutul de Medicină Urgentă.

Bărbatul şi femeia care se aflau în automobilul de la şcoala auto au fost transportaţi cu răni uşoare la Spitalul de Urgenţă. Poliţia urmează să investigheze toate circumstanţele producerii accidentului.

"Pe cazul dat este iniţiat un proces penal, însă, va fi posibil de stabilit cauza producerii accidentului şi cine se face vinovat, ulterior, după întreprinderea mai multor acţiuni de urmărire penală", a spus Silvia Vetco, ofiţer de presă la IP.

În luna februarie, tot în acelaşi loc s-a produs o altă nenorocire. Atunci a murit un bărbat de 36 de ani. Potrivit Inspectoratului de Poliţie din Ialoveni, de la începutul anului, pe această porţiune de drum, au avut loc şase accidente rutiere.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu