Accident MORTAL la Orheiul Vechi. Doi soți au decedat după ce au căzut cu motocileta de pe stâncă

Embed:

Doi soţi au murit după ce motocicleta pe care se aflau a derapat de pe stâncă şi a căzut în gol. Incidentul s-a produs aseară în apropierea satului Trebujeni, raionul Orhei. Şoferul a decedat pe loc, iar soţia acestuia s-a ales cu multiple fracturi şi s-a stins din viaţă pe patul de spital. 

Potrivit poliţiei, bărbatul în vârstă de 60 de ani a pierdut controlul ghidonului, iar motocicleta s-a rostogolit în hău aproape 100 de metri. Vehiculul era de producţie sovietică şi nu avea numere de înmatriculare.

Oamenii din localitate sunt şocaţi de cele întâmplate. Ei spun că bărbatul conducea de mai mulţi ani motocicleta şi nu a fost implicat până acum în niciun accident.

"Îi cunosc, personal îi cunosc detalii a accidentului nu cunosc, nu sunt la curent ce sa întâmplat. Erau oameni buni într-adevăr. Nu putem spune nimic. Îmi pare foarte rău că a fost aşa caz. Nu meritau".

"Am auzit că au sărit de pe stâncă, da cum nu ştim. Din şi pricină şi-o păţât. Îi cunoaştem, chiar îs de la mine din mahală. Îs oameni foarte buni, copii nu aveu, munceu zi di zî."

Poliţia din Orhei urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

"Motocicleta respectivă de model Ij nu dispunea de actele ce ţine de înmatricularea acesteia, pecum nu se cunoaşte care era starea tehnică a mijlocului de transport. Totodată nu se cunoaşte nici starea dacă persoana care conducea mijlocul de transport se afla în stare de ebrietate", a spus şeful secţiei Urmărire Penală a IP Orhei, Tudor Știrbu.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu