ACCIDENT LA UNGHENI. Un bărbat beat a intrat în mașina poliției. Cum s-a întâmplat totul

Un accident s-a produs ieri la Ungheni. Este vorba despre un polițist din Ungheni, care se deplasa cu girofarul și semnalul acustic pornit.

La un moment dat, în fața mașinii i-a apărut un bărbat de 51 de ani, în stare de ebrietate, care traversa neregulamentar strada.

Observându-l din timp, că aleargă haotic pe partea carosabilă, conducătorul automobilului a staţionat pe partea dreaptă a traseului, însă pietonul continuând să alerge, s-a tamponat în partea din faţă a automobilului de serviciu, după care a căzut.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă al IP Ungheni, şeful IP Ungheni, precum şi procurorul de serviciu din cadrul Procuraturii raionului Ungheni.

Concentraţia de alcool în aerul expirat al angajatului Poliției constituie 0.00 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Automobilul de serviciu nu a fost deteriorat.

În rezultatul accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la Spitalul raional Ungheni, pentru acordarea ajutorului medical, fiind diagnosticat preventiv cu comoţie cerebrală, fără a fi spitalizat.

În urma controlului s-a stabilit că pietonul avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0.74 mg/l vapori de alcool.

Pe cazul dat, a fost iniţiată ancheta de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu