Accident la Comrat cu implicarea unei maşini de poliţie. Un motociclist a murit, iar altul a fost rănit

Embed:

Un motociclist de 28 de ani a murit, iar altul a fost rănit, în urma unui accident rutier cu implicarea unei maşini de poliţie.

Tragedia s-a produs noaptea trecută, în apropiere de satul Chirsova din municipiul Comrat.

Tânărul care a scăpat cu viaţă a declarat pentru Publika TV că era împreună cu trei prieteni când automobilul cu girofarul pornit a apărut brusc pe contrasens. Deşi totul s-a întâmplat aproape de miezul nopţii, poliţia a emis un comunicat de presă abia după 12 ore. Potrivit acestuia, instituţia confirmă că o maşină a fost implicată în accident şi precizează că aceasta a ieşit doar parţial pe banda opusă.

În comunicat mai este menţionat că automobilul poliţiei a lovit motociclistul rănit, a oprit brusc, iar celălalt tânăr s-a izbit în maşină. Deocamdată, nu este clar în ce operaţiune era implicat echipajul de poliţie. Testul de alcoolemie a arătat că niciunul dintre cei patru motociclişti nu era în stare de ebrietate.

În acest caz a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu