Accident la Bozieni: Un copil şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital

Embed:

Un copil şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi a intrat într-un copac. Accidentul a avut loc în apropiere de satul Bozieni, raionul Hânceşti.

"Copilul, la scut timp, a decedat în reanimaţie. Mama lui e în stare critică, adusă de ambulanţă, se acordă asistenţă medicală tuturor pacienţilor", a spus  medicul de gardă al Spitalului raional Hânceşti, Zinaida Bogdan.

Potrivit poliţiştilor, de vină este şoferul, în vârstă de 61 de ani, care circula cu viteză pe timp de ninsoare. Mai mult, anvelopele de iarnă a maşinii, în care se aflau 13 oameni, erau uzate.

Din câteva imagini înregistrate de un martor ocular se vede că microbuzul, care transporta pasageri din Chişinău în satul Gura Galbenei, a fost făcut zob.

"A derapat, ce viteză avea nu ştim. În prezent, se stabilesc toate circumstanţele", a spus comisarul IP Hînceşti, Gheorghe Catană.

Tot astăzi, din cauza condiţiilor meteo, două maşini s-au ciocnit, între satele Vorniceni şi Lozova din raionul Străşeni. În urma impactului, femeia care conducea una dintre maşini a ajuns la spital. Pentru a evita astfel de cazuri, poliţiştii recomandă şoferilor să fie precauţi, să conducă cu viteză redusă şi să pornească la drum cu maşina echipată pentru iarnă.
iarnă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu