Accident la Anenii Noi. Două persoane și-au pierdut viața (FOTO)

Embed:

Două persoane și-au pierdut viața într-un grav accident rutier care a avut loc azi-dimineaţă în raionul Anenii Noi. Impactul a avut loc între un autobuz de pe linia Anenii Noi - Chișinău şi un autoturism în apropiere de satul Țânțăreni. Potrivit poliției, au murit șoferul și pasagera din automobil.    

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 10:00. Autobuzul cu pasageri la bord se deplasa spre Anenii Noi, iar mașina, un taxi înregistrat în stânga Nistrului, spre Capitală. Potrivit poliției, şoferul autoturismului ar fi adormit la volan, după care a ieșit pe contrasens și a lovit autobuzul frontal.

În urma impactului, șoferul de 38 de ani și pasagera de 57 de ani au murit pe loc.

"Șoferul este din regiunea transnistreană. Conform actelor depistate este din Tiraspol, dar pasagera din orașul Chișinău. Versiunea preliminară, șoferul automobilului Dacia a adormit la volan și s-a lovit în autocar", a spus șeful IP Anenii Noi, Valeriu Codreanu.

Corpurile neînsuflețite au fost scoase dintre fiare de echipele de descarcerare. În autobuz se aflau cinci pasageri care nu au avut de suferit.

 "– Eu mergeam cu oamenii. Dacă viram mai tare, mă răsturnam cu tot cu oameni. El vreo cinci metri mergea spre mine că venea cu o viteză mare. Probabil că a adormit. – Ce viteză avea?

– Nu știu. Nu mai puțin de o sută."

Inspectoratul de Poliţie Anenii Noi va iniția o cauză penală in cadrul căreia urmează sa fie stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu