Accident îngrozitor! Te va face să îţi schimbi percepţia asupra vieţii (VIDEO)

Embed:

Pe drumurile lungi și drepte din SUA, șoferilor li se întâmplă accidente foarte ciudate pentru noi, cei din Europa, scrie autostrada.md.

Ne referim la șoferul unui Jeep Grand Cherokee, care conducea pe drumurile din Kansas. El a reușit să cadă în unul dintre cele mai extremale accidente văzute de foarte mulți până acum. Șoferul SUV-ului a schimbat banda de mișcare și a condus direct spre camioneta Ford F-350, lăsată dintr-un motiv necunoscut chiar la marginea drumului.

Pick-up-ul avea rampa de remorcare coborâtă, ceea ce a și cauzat (alături de faptul că Jeep-ul avea o viteză nu tocmai mică) zborul îngrozitor al Jeep-ului.

Unele voci spun că accidentul nu a fost pe bune, ci doar o înscenare, ceea ce neagă poliția din Kansas, care a emis un comunicat de presă referitor la întâmplarea rutieră.

În comunicat se indică faptul că șoferul Jeep-ului a fost rănit în timpul accidentului, însă nu se menționează și cât de gravă este starea lui acum.

Dacă încă nu ați dat play filmulețului de mai sus, merită să o faceți și să conștientizați încă o dată cât de atenți trebuie să fiți în atunci când conduceți.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu