ACCIDENT în sectorul Ciocana al Capitalei. O maşină s-a ciocnit violent cu un troleibuz (VIDEO)

Embed:

Pe drumurile din Capitală se circulă în condiţii de iarnă, iar în sectorul Ciocana, la intersecţia străzilor Mircea cel Bătrân şi Ion Dumeniuc, a fost înregistrat un accident.

Un şofer beat a ajuns cu maşina în uşa unui troleibuz. Potrivit directorului Regia Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, în troleibuz nu erau pasageri în momentul impactului.

Toate circumstanţele producerii accidentului urmează a fi stabilite. 

Salvatorii îndemnă conducătorii auto să-și echipeze mijloacele de transport corespunzător cu pneuri de iarnă, iar în portbagajul mașinii să aibă lopată şi nisip.

Specialiștii recomandă că persoanele care aleg să meargă la drum lung să țină bateria telefonului încărcată, iar în caz de situații de risc să telefoneze de urgență Serviciul 901.

Potrivit INP, în ultimele  de 24 de ore, pe teritoriul țării au avut loc 10 accidente rutiere, dintre care 7 tamponări de pietoni, în urma cărora o persoană a decedat.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu