Accident în sectorul Buiucani al Capitalei. O şoferiţă nu a acordat prioritate unei ambulanţe care transporta un pacient la spital

Embed:

Un pacient aflat în drum spre spital cu o ambulanţă a fost preluat de o altă salvare după ce... autospeciala a fost implicată într-un accident. Coliziunea a avut loc în sectorul Buiucani al Capitalei, la intersecţia străzilor Vasile Lupu şi Vissarion Belinski.

Şoferiţa de la volanul autoturismului a recunoscut că a virat brusc şi nu a acordat prioritate ambulanţei. Pe bancheta din spate, în scaunul pentru copii, era fiul ei de doi ani. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

"Noi ne duceam de la Durleşti la Spitalul numărul 2. La intersecţie era culoarea verde. Girofarul era pornit. Domnișoara s-a oprit parcă şi hop a ieşit în maşină în partea ceia. Pacientul a fost luat de un alt echipaj", a spus Valeriu jantuan, şoferul ambulanţei.

Poliţiştii care au venit la locul accidentului au plecat la scurt timp deoarece şoferiţa şi-a recunoscut vina. Legea permite constatarea amiabilă, caz în care nu mai e nevoie de implicarea oamenilor legii. Şoferiţa vinovată nu a vrut să vorbească în faţa camerei. Am aflat că femeia a obţinut permisul de conducere cu puţin timp în urmă.

loading...

Lasă un comentariu