Accident în lanţ pe viaduct: Trei maşini au fost grav avariate

Accident în lanţ pe viaductul din Capitală. Trei maşini au fost grav avariate, după ce un autoturism a frânat brusc, fiind tamponat de altele două care veneau din spate. În rezultatul impactului, o femeie însărcinată a ajuns la spital. Poliţia nu a stabilit, deocamdadtă, cine se face vinovat de producerea accidentului.

Potrivit şoferilor, accidentul s-a produs după ce automobilul de model Chevrolet a fost lovit de un autocar care a părăsit locul.

În urma impactului, şoferul maşinii Chevrolet, o femeie în vârstă de 32 de ani, a ajuns la spital cu leziuni uşoare. Poliţia investigheză cazul, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

"La faţa locului au fost depistate trei maşini. Circumstanţele accidentului rutier la moment se stabilesc, cine se face vinovat la fel se stabileşte", a comunicat Iulian Chiţan, ofiţer de urmărire penală, Serviciul accindente rutiere.

În prezent, poliţia stabileşte identitatea şoferului autobuzului care a lovit Chevroletul şi a părăsit locul accidentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu