ACCIDENT ÎN LANŢ pe strada Petricani. Cel puţin trei maşini implicate (FOTO)

Un accident în lanţ a avut loc astăzi în intersecţia străzii Petricani şi şoseaua Balcani din Capitală. Potrivit martorilor oculari, cel puţin trei aumobile, printre care un camion, au fost implicate. 

Deocamdată nu se ştie care este starea persoanelor implicate şi cine se face vinovat de producerea impactului. 

CITEŞTE ŞI: Accident violent la ieşirea din comuna Stăuceni. Victima accidentului pleca la Chişinău să se ocupe de funeraliile mamei sale (GALERIE FOTO)

PUBLIKA.MD aminteşte că un grav accident rutier a avut loc în  această dimineaţă la intrarea în Capitală. O şoferiţă a tras o sperietură soră cu moartea, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt autoturism, apoi s-a răsturnat într-un şanţ. Impactul a s-a produs azi dimineaţă la ieşirea din comuna Stăuceni, municipiul Chişinău.

Tânăra le-a spus poliţiştilor că a pierdut controlul volanului şi a lovit din spate o altă maşină.

Şoferiţa din vina căreia s-ar fi produs accidentul a refuzat să vorbească în faţa camerei. Ea şi-a sunat soţul, care a venit într-un suflet la locul incidentului.

La faţa locului au venit şi poliţiştii, însă cei doi conducători auto au ajuns la o împăcare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu