ACCIDENT ÎN LANŢ pe şoseaua Orhei-Chişinău. La faţa locului a intervenit o ambulanţă. Cum s-a întâmplat totul (VIDEO)

Embed:

Accident în lanţ pe şoseaua Orhei-Chişinău. Patru maşini s-au ciocnit violent în satul Ratuş, raionul Criuleni, un autovehicul fiind avariat grav. 

În urma impactului, pasagerul unui automobil a ajuns la Spitalul de Urgență cu răni la cap.

Nenorocirea s-a produs dimineață, în jurul orei șapte. Potrivit poliţiei, şoferul unuia dintre automobile a cedat trecerea unui pieton. În spatele lui s-au oprit şi alte două maşini, iar în acel moment, din urmă mai venea cu viteză un vehicul, care nu a reuşit să frâneze și s-a izbit în cele două.

La faţa locului a venit poliţia şi o ambulanţă, iar din cauza accidentului, pe traseu s-a format un ambuteiaj de câţiva kilometri.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului. Șoferul, care va fi găsit vinovat, riscă o amendă care va fi stabilită în funcție de gravitatea rănilor provocate victimei.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu