ACCIDENT ÎN LANȚ pe bulevardul Dacia. Trei mașini parcate pe marginea drumului, avariate (FOTO/VIDEO)

Embed:

Patru mașini au fost avariate în urma unui accident, care s-a produs aseară în jurul orei 21:00, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei. S-a întâmplat după ce un tânăr s-a izbit violent cu automobilul, în alte trei mașini parcate pe marginea drumului.

În momentul producerii accidentului, proprietarii celor trei mașini parcate, se aflau într-un supermarket, la cumpărături.

"Mașinile erau parcate aici. Cu toții eram la cumpărături în magazin. Când am ieșit, am văzut că s-a produs accidentul. Șoferul susține că un pieton i-ar fi ieșit în față și din acest motiv s-a produs accidentul", spune proprietarul unei mașini.

Am încercat să aflăm mai multe detalii chiar de la șoferul care se face vinovat de producerea accidentului. Acesta însă a refuzat să vorbească cu echipa Publika TV.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. În urma expertizei s-a constatat că șoferul nu era în stare de ebrietate. Cazul este investigat de Poliție.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu