ACCIDENT ÎN LANȚ în sectorul Râşcani al Capitalei. Un microbuz s-a răsturnat (FOTO)

Embed:

Carambol în sectorul Râșcani al Capitalei. Un microbuz s-a ciocnit cu două automobile, după care s-a răsturnat. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. 

Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Studenţilor şi Florilor din sectorul Râşcani. Șoferul microbuzului spune că se deplasa regulamentar, însă conducătorul maşinii nu i-ar fi cedat trecerea. După ciocnire, microbuzul a fost proiectat într-o altă maşină:

„Mă deplasam pe Studenților și din partea dreaptă m-a lovit Tayota și mai departe nu am văzut nimic, nu pot să vă spun nimic că eram în stare de șoc când s-a răsturnat."

Șoferul automobilului care ar fi lovit microbuzul spune altceva:

„Nici nu am tras atenția. M-am uitat în stânga în dreapta, microbuzul ce-i drept avea viteză mare. Să fi avut viteză mică putea să îmi cedeze trecerea.”

"Microbuzul de model Sprinter, megea cu viteză excesivă, a văzut că nu reușim să traversăm strada ne-am stopat locului și ne-am trezit cu microbuzul lovit în noi.”  

Celălalt șofer implicat în accident a refuzat să vorbească în fața camerelor. La fața locului a venit poliția pentru a stabili toate circumstanțele.

Cel ce se face vinovat de producerea incidentului riscă o amendă de 1.000 de lei şi şase puncte de penalizare. Acum se efectuează cercetării pentru a stabili care din conducători a încălcat regulamentul de circulație rutieră.

În ultimele 24 de ore în țară au fost înregistrate 13 accidente rutiere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu