ACCIDENT ÎN LANȚ ÎN BUIUCANI. Două automobile s-au ciocnit violent

Embed:

Două automobile s-au ciocnit aseară la Buiucani, iar în urma impactului unul dintre vehicule a fost proiectat într-un troleibuz. Accidentul a avut loc pe strada Vasile Lupu din Chişinău.

Vinovat s-ar face șoferul care venea de pe strada Buiucani. Acesta nu ar fi cedat trecerea automobilului și troleibuzului care circulau cu prioritate pe strada Vasile Lupu. Totuși, bărbatul spune că s-a asigurat atunci când a hotărât să treacă de intersecție.

"M-am asigurat. Domnul cu troleibuzul mi-a acordat prioritate. Eu am ieșit. Din dreapta nu era nimeni, iar din stânga, din dos de la troleibuz a ieșit o mașină și s-a ciocnit exact în mine."

În urma impactului, mașina șoferului care se deplasa pe strada Vasile Lupu a ajuns în troleibuz. Conducătorul auto spune că a încercat să evite ciocnirea, dar nu a reușit.

"Mă deplasam, a ieșit o mașină în fața mea și nu am reușit să frânez. În urma impactului m-a aruncat în troleibuz."

Pasagerii care se aflau în troleibuz nu au avut de suferit. Oamenii s-au deplasat mai departe cu un alt mijloc de transport.

"Nimeni nu a avut nimic. Noi ieșeam de la stație, aici ieșea unul cu "Juguliul", celalt a ieșit de după troleibuz și l-a lovit pe acesta."

Șoferul vinovat de producerea accidentului se
va alege cu o amendă de 1.500 lei și șase puncte de penalizare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu