Accident în lanţ cu implicarea a două microbuze de linie pe strada Tighina. O persoană a fost internată (VIDEO)

Embed:

Un bărbat a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce microbuzul de linie în care se afla a fost implicat într-un accident în lanţ. Carambolul s-a produs pe strada Tighina din Capitală. 

Martorii susţin că un automobil s-a ciocnit cu un microbuz. În încercarea de a evita impactul, şoferul microbuzului de pe linia 174 s-a ciocnit violent într-un alt microbuz de linie care staţiona.

"Am auzit o lovitură şi am văzut că s-au oprit două microbuze, erau deteriorate. S-a apropiat ambulanţa. Asta însemna că cineva a avut de suferit. A luat-o şi s-a dus", a spus un martor.

De ambulanţă a fost luat un bărbat de 65 de ani. "Eu intrasem în microbuz şi eram în picioare. Din cauza loviturii am fost aruncat spre scaun cu spatele", a spus pasagerul.

Victima s-a ales cu o coastă ruptă şi cu o contuzie a cutiei toracice. Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu au vrut să comenteze cele întâmplate.

Şi poliţilştii au fost scumpi la vorbă. "Cine se face vinovat se stabileşte, sunt persoane care au avut de pătimit", a precizat Ghenadie Manole,  locotenent de poliţie. 

Şoferul care va fi găsit vinovat riscă dosar penal. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu