ACCIDENT în centrul Capitalei. O ambulanță a fost lovită în plin de un automobil

O ambulanță în care se aflau patru persoane, printre care și un minor, a fost lovită de un automobil chiar în centrul Capitalei.

Accidentul s-a produs în această după-amiază la intersecția străzilor Ismail cu Ștefan cel Mare. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Șoferul ambulanței susține că vinovat de accident s-ar face tânărul care nu i-a acordat prioritate și se deplasa cu viteză excesivă.

"Ne deplasam la spitalul Ignatenco. Era medicul și un copil de 10 ani, bolnavul și cu mama. Mergând cu girofarul aprins, cu sirena și cu atât mai mult pe verde, toate mașinile s-au oprit, dar el venea cu viteză mare. Nu a cedat. Nu a suferit nimeni", a spus şoferul ambulanţei.

În scurt timp, minorul a fost transportat cu altă ambulanță la spital. Celălalt șofer însă, care era alături de alți doi prieteni, susține că se deplasa regulamentar și nu a auzit sirena:

"Eu circulam din partea asta. Era verde, dar dumnealui cu ambulanța, nu l-am observat. Sunt camere de filmat, se va  arata tot. -Vă deplasați cu viteză excesivă? - 50 aveam. Girofarul nu l-am auzit".

Potrivit Poliției, urmează să fie ridicate imaginile video de la Centrul Unic de Monitorizare, pentru a fi investigate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Șoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă de 1.000 de lei și șase puncte de penalizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu