Accident în Capitală! Un taximetrist beat a ajuns cu maşina într-un gard. Bărbatul s-a dat în spectacol în fața poliţiştilor (VIDEO)

Embed:
Un taximetrist riscă să rămână fără carnet, după ce a ajuns cu maşina într-un gard. Accidentul a avut loc azi-dimineaţa pe strada Paris din Chişinău. Potrivit poliţiştilor, şoferul era beat, a ieşit pe trotuar, după care a distrus un gard metalic. Bărbatul s-a dat în spectacol în fața oamenilor legii şi a jurnaliştilor.

"Cine v-a dat dreptul să mă filmați? Eu, în general, nu mergeam la volan. Eu vă arăt cadre obscene. Eu vă fac cenzură și voi nu o să aratați", a spus şoferul.

La locul accidentul s-au adunat mai mulți curioși care au venit să vadă ce s-a întâmplat:

"A fugit de limitatoarele de viteză și nu a reușit să întoarcă volanul înapoi. Și gata, mai mult nimic".

"E beat. Încă erau două sticle, una de apă și alta de bere. Eu am vrut să le iau, să le pun în cutie și el mi-a spus să nu le iau".

"Venind la fața locului, am depistat persoana care miroase a alcool. Deja ne ducem la Dispensarul Narcologic, să depistăm gradul de alcoolemie", a declarat Dumitru Orlov, ispector la Serviciul de Documentare Accidente Rutiere.

Dacă va fi găsit vinovat, taximetristul riscă o amendă de până la 40 de mii de lei și să fie lipsit de permis pentru cinci ani.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu