ACCIDENT în Capitală. Un şofer a sărit cu mașina peste bordură, iar un alt automobil a fost proiectat în copac (VIDEO/FOTO)

Embed:

A provocat un accident rutier, apoi a ieşit din maşină și a fugit de la fața locului. Este isprava unui șofer, aflat la volanul unui automobil înmatriculat în România, care se deplasa cu viteză şi a lovit în plin două maşini.

Incidentul s-a produs noapte trecută, pe bulevardul Dacia din Capitală.

Şoferul unui taximetru, implicat în accident, a ajuns cu răni la spital.

În taximetru se mai aflau doi pasageri care au tras o sperietură zdravănă: "Noi ne deplasam pe drumul spre casă, în noi s-a tamponat o mașină".

În momentul impactului, una dintre cele trei maşini a fost proiectată într-un copac.

Pasagera din automobil a spus că șoferul, care se face vinovat, se deplasa cu viteză: "Peste bordură a sărit, a intrat direct în noi pe lateral de pe partea dreaptă, şoferul cu mașina cu numere de Iași".

Femeia a mai spus că şoferul buclucaş ar fi fost urmărit de poliţişti în acel moment: "Am înțeles că era urmărit de poliție, nu știu, noi nu am reușit să-l vedem, a fugit".

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului, dar şi să dea de urmele şoferului fugar.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu