ACCIDENT în Capitală. Un bărbat a fost lovit din plin de o maşină de taxi. Poliţia a iniţiat o anchetă

Embed:

Un bărbat de 50 de ani din Capitală a ajuns la Spitalul de Urgenţă cu mai multe fracturi la picioare şi cap, după ce a fost lovit din plin de un taximetrist. Potrivit poliţiştilor, pietonul traversa strada neregulamentar în sectorul Ciocana al Capitalei.

Totul s-a întâmplat dimineaţă pe strada Alecu Russo din Chişinău.

Taximetristul, în vârstă de 65 de ani, a spus că se îndrepta spre sectorul Râşcani: "Circulam cu viteză regulamentară pe prima bandă, a fugit şi a ajuns chiar sub roţile maşinii".

În urma impactului, victima a fost transportată cu multiple fracturi la Institutul de Medicină Urgentă.

"Medicii efectuează investigaţii medicale necesare pentru a stabili diagnosticul pacientului, gravitatea, dar şi dacă acesta urmează a fi sau nu internat în spital. Deocamdată pacientul are un traumatism la cap şi la membrul inferior drept", a declarat Cristina Gorea, ofiţer de presă la Institutul de Medicină Urgentă.

Imediat la faţa locului a venit şi administratorul companiei de taxi. Acesta spune că pe acest tronson de drum, deseori, oamenii străzii circulă neregulamentar. Poliţiştii au iniţiat o anchetă în acest caz.

"În cadrul anchetei care a fot pornită pe marginea accidentului, dacă se va dovedi că şi pietonul poartă o vină de comiterea accidentului rutier pe strada Alecu Russo va fi şi el sancţionat contravenţional", a declarat Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

Dacă va fi găsit vinovat, taximetristul riscă şase puncte de penalizare şi 1.500 lei amendă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu