ACCIDENT în Capitală: O fetiţă de nouă ani şi mama ei, LOVITE pe trecerea de pietoni (VIDEO)

Embed:

O fetiţă de nouă ani şi mama ei, de 51 de ani, au ajuns la spital, după ce au fost grav accidentate în aceasta dimineaţă pe o trecere de pietoni. Incidentul a avut loc pe strada Lech Kaczynski din cartierul Telecentru al Capitalei. Şoferul riscă acum până la trei ani de închisoare.

Fetiţa a fost transportată de medicii de pe ambulanţă la Spitalul pentru copii "Valentin Ignatenco", în secţia Neurochirurgie. Potrivit doctorilor, starea ei este gravă, dar stabilă.

"În urma accidentului fetiţa s-a ales cu mai multe traume, contuzie cerebrală şi fracturi de femur pe dreapta. Mâine va fi supusă unei intervenţii chirurgicale la femur", a afirmat ofiţerul de presă Spitalului pentru Copii "Valentin Ignatenco", Tatiana Stoice.

Mama fetei a fost internată în secţia Reanimare a Spitalului de Urgenţă. Femeie este deja conştientă, însă nu-şi aminteşte cum s-a produs accidentul.

"După test s-a depistat o contuzie cerebrală gravă, deci la moment ea se află sub controlul medicilor va fi urmărită în ceea ce priveşte impactul acestei lovituri", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, Petru Craveţ.

Şoferul, în vârstă de 58 de ani, este din Chişinău şi a fost reţinut pentru 72 de ore. El riscă până la trei ani de puşcărie.

"Pe cazul dat poliţia a deschis un dosar penal, şoferul este acuma audiat de către ofiţerii de urmărire penală. Va fi dispusă şi expertiza automobilului pentru a stabili dacă se deplasa cu viteză", a afirmat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.

Anul trecut, pe trecerile de pietoni au avut loc 213 accidente rutiere, soldate cu moartea a 12 oameni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu