ACCIDENT în Capitală. O femeie, lovită în timp ce traversa strada regulamentar

O femeie de 64 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovită de o maşină la volanul căruia se afla un şofer, în vârstă de 48 de ani.

Potrivit poliţiei, victima a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar. În urma impactului, aceasta s-a ales cu mai multe leziuni corporale.

Accidentul a avut loc ieri la intersecţia străzii Independenţei şi bd. Traian din sectorul Botanica al Capitalei.

Şoferul riscă să fie sancţionat cu o amendă în mărime de până la 13.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

De menţionat că, în ultimele 24 de ore, în municipiul Chişinău s-au produs 78 de accidente rutiere, dintre care trei accidente soldate cu cinci persoane traumatizate şi 8 cazuri cu autori necunoscuţi, fiind înegistrate şi documentate de angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.

Tot ieri, poliţiştii au participat la 13 şedinţe de judecată, privind atragerea la raspundere a şoferilor vinoveţi de producerea accidentelor rutiere comise anterior.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu