ACCIDENT GRAV pe bulevardul Dacia din Capitală. Un camion S-A RĂSTURNAT şi A LOVIT VIOLENT un automobil (FOTO)

Embed:

 

Un camion s-a răsturnat dimineaţă peste un automobil. Accidentul s-a produs pe bulevardul Dacia din Capitală. Şoferul camionului nu a respectat distanţa şi a ajuns pe capota unui autoturism. Acesta nu a avut de suferit şi a ieşit singur din maşină. O pasageră din automobilul avariat însă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia se afla în maşină împreună cu soţul ei.

"Stăteam la semafor, camionul a venit din urmă şi m-a lovit, m-a aruncat în celelalte maşini. Şi pe urmă s-a răsturnat peste mine. Au fost două lovituri una după alta. S-a speriat, soţia a leşinat, a ieşit afară din maşină şi a căzut", a spus Mihai Costru, şofer.

Camionul aparţine unei firme avicole şi era plin cu carne, iar în urma impactului marfa s-a împrăştiat pe asfalt. Poliţia a iniţiat o anchetă în acest caz, iar şoferul vinovat riscă şase puncte de penalizare şi 1.500 de lei amendă.

"A fost tamponare din spate, şoferul camionului nu a respectat regulile de circulaţie rutieră şi distanţa dintre automobile", a menţionat Natalia Stati,  ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

La acelaşi semafor, la doar câţiva metri distanţă s-a produs un alt accident. Trei maşini s-au ciocnit una după alta. Asta după ce un şofer, atent la consecinţele primului accident, a lovit în plin o maşină din faţa sa.

"Stăteau pe marginea drumului două maşini avariate, iar eu mă uitam la ele cu un ochi. Înaintea mea erau două automobile, chiar pe mijlocul drumului. Am apăsat repede pe frână, dar uitaţi-vă ce s-a întâmplat", a afirmat Grigore Ruskii, şofer.

În urmă cu două săptămâni, un camion de la aceeaşi firmă avicolă, care s-a răsturnat peste automobil, a intrat violent în maşina prezidenţială pe soseaua Chişinău-Călăraşi.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu