ACCIDENT GRAV lângă Ratuş. Cinci persoane, printre care 3 femei, transportate de urgenţă la spital. În zonă, ambuteiaje kilometrice (VIDEO)

Embed:

Grav accident în apropiere de satul Ratuş, raionul Orhei. Un automobil s-a lovit violent cu un tractor care transporta mere.

În urma impactului, patru persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Capitală. Informaţia a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de ofiţerul de presă al IP Orhei, Diana Maxim. La faţa locului s-au deplasat două echipaje 903.

"Ambele vehicule se deplasau dinspre Chişinău spre Orhei. Maşina de model Volkswagen s-a lovit cu tractorul, care avea o remorcă plină cu mere, şi care nu dispunea de iluminare din spate. În urma impactului 5 persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre şoferul automobilului, un bărbat de 24 de ani, un pasager de 27 de ani, o pasageră de 34 de ani, o altă pasageră de 30 de ani şi o altă femeie de 37 de ani. Ultima a fost internată în secţia de reanimare", a declarat Diana Maxim.

Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul de alcoolemie Draiger, rezultatul fiind de 0.0. mg/l.

Oamenii legii investighează toate circumstanţele producerii accidentului.

Totodată, potrivit martorilor, în zonă s-au format ambuteiaje kilometrice.

"Stăm pe loc de vreo 15 minute. E ambuteiaj de circa 4 sau 5 kilometri", a scris un martor ocular pe o reţea de socializare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu