ACCIDENT GRAV lângă Chişinău: Un om a murit, iar doi au fost răniţi

Embed:

Grav accident rutier în apropiere de capitală. Trei maşini s-au ciocnit pe traseul Chişinău-Cimişlia. Din păcate, pentru unul dintre şoferi acesta a fost ultimul drum. Alţi doi oameni au fost duşi la spital, iar medicii spun că starea lor este satisfăcătoare. 

Martorii spun că accidentul s-a produs după ce un automobil a ieşit pe contrasens şi a intrat frontal în alte două maşini care circulau regulamentar:

"La rotit pe asfalt şi a ieşit pe contrasens. M-a aninat pe mine şi după aceea n-am mai văzut nimic. Când am venit şi m-am uitat, el era deja pălit de cealaltă maşină din urmă, de camion".

Din păcate, şoferul care a ieşit pe contrasens a plătit cu viaţa. 

"Este original din Turcia. Are familie, locuieşte în Cimişlia şi se deplasa spre Chişinău. Are o fetiţă mică. El temporar, venea, stătea o lună şi pleca înapoi în Turcia", a declarat un martor.

"Două persoane au obţinut traume şi au primit îngrijiri de la serviciul 903. Deocamdată este prematur să ne referim la careva suspiciuni", a spus ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

Poliţia a iniţiat o urmărire penală pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului. 

Potrivit ofiţerului de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu, în accident au fost implicate două autoturisme şi un camion.

Persoana care a murit avea 42 de ani, iar persoanele traumatizate au 26 şi 31 de ani

Accidentul a avut loc la 10 km de Chişinău. Serviciului Situaţii Excepţionale a trimis la faţa locului un echipaj SMURD, care la moment spală asfaltul de combustibilul deversat pentru a preveni eventuale explozii. 

Medicii acordă ajutor răniţilor starea cărora a fost caracterizată de Lililiana Puşcaşu ca nefiind gravă.  

Ştirea se actualizează.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu