ACCIDENT GRAV la Stăuceni: Un microbuz s-a răsturnat, iar mai mulţi pasageri au fost răniţi (FOTO/VIDEO)

Accident grav pe traseul Orhei-Chişinău. Un microbuz s-a răsturnat după ce s-a lovit de un Renault în apropierea localităţii Stăuceni.

Potrivit medicilor, 10 persoane au avut de suferit în urma impactului, iar doi pasageri se află în stare gravă.

Martorii susţin că şoferul microbuzului a fost şi el rănit, dar nu există morţi. Conducătorul celuilalt automobil nu a avut de suferit.

''Sunt mai multe persoane rănite. Din câte am văzut printre victime nu sunt copii, dar sunt oameni în vârstă. Maşina de model Renault a trecut brusc de pe o bandă pe alta, iar şoferul microbuzului nu a reuşit să evite impactul. Microbuzul mergea cu viteză. Nu sunt persoane decedate, toţi sunt vii. În microbuz se aflau în jur de 10-15 persoane. Şoferul microbuzului s-a lovit tare la cap'', a spus un martor ocular.

Serviciul Situaţii Excepţionale confirmă spusele medicilor şi anunţă că la faţa locului au intervenit cinci echipaje ale Spitalului de Urgenţă şi poliţie.

''La faţa locului au venit cinci ambulanţe şi două autospeciale de intervenţie. În microbuz se aflau zece persoane. Şase vor fi spitalizate, iar alte 4 persoane au refuzat sipitalizarea. Nu sunt copii'', a spus spus ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

Organele de drept urmează să stabilească toate circumstanţele şi cauza producerii accidentului.

Dacă ai surprins şi tu imagini video sau poze, care pot deveni o ştire, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md,  sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, iar noi le vom face publice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu