ACCIDENT GRAV la Stăuceni. Au fost implicate mai multe maşini (FOTO/VIDEO)

Embed:

Un accident în lanţ s-a produs în această dimineaţă în comuna Stăuceni. Doi oameni s-au ales cu traumatisme după ce trei maşini s-au tamponat. Şoferii au refuzat să vorbească cu echipa Publika TV. 

Martorii spun că şoferul unui automobil care transporta grinzi din lemn a staţionat neregulamentar pe banda extremă stângă. El a fost lovit în plin de o maşină care a ieşit la depăşire de pe o altă bandă:

"El era staţionat şi lega lemne. Automobilul Peugeot a vrut să iasă la depăşire şi a văzut că este un automobil staţionat şi ca să evite impactul a evitat în măsura posibilităţilor, dar nu s-a primit până la urmă. Ulterior, celălalt automobil s-a atins puţin."

În urma accidentului, şoferul care staţiona neregulamentar a fost transportat la spital cu leziuni la cap şi picioare. Un alt conducător auto a suferit traumatisme uşoare. Două maşini au fost avariate mai grav:

"Pacientul are vârsta de 46 de ani. 09.38 În urma accidentului a suferit o posibilă fractură de gambă și o comoție cerebrală. La moment, se află în proces de investigații", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență, Petru Craveț.

"Implicate trei automobile. În urma accidentului a avut de suferit o persoană, care la moment este la spital. Alte circumstanţe se stabilesc."

Tot în această dimineaţă, un accident minor s-a produs pe strada Calea Orheiului, la intrare în Capitală. Din cauza acestuia, s-a format un ambuteiaj imens.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu